Boka in din konsultation idag och ta första steget till ditt dröm hår idag!

Dreadlocks med förlängningar!

Få dina dröm dreadlocks idag! 

Boka din tid redan idag!

Välkommen till Seienstyle!

Dreadlocks med förlängningar

Är du en av dom som drömmer om det där stora långa håret av dreadlocks, men du känner att det är en omöjlig dröm att uppnå på grund av att du har kort och tunt hår?

I sådant fall är dreadlocks-förlängningar lösningen för att just din dröm ska gå i uppfyllelse.

 

Hur går det till att göra dreads med förlängningar?

Med hjälp av äkta löshår så blandar jag till olika färgskiftningar som matchar din egna hårfärg perfekt.

Detta gör att du kommer få ett långt svallande dreadlocks-hår som kommer se så äkta ut att ingen kommer kunna ana att det inte är enbart ditt egna hår.

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

Hur går det till?

Dom senaste 23 åren har jag jobbat med dreadlocks dagligen och genom flertalet utbildningar och mängder av timmar har jag tagit fram min egna metod som gör att du får dreadlocks som både mognar snabbt och ser snygga ut direkt när du lämnar min salong.

Metoden som jag har tagit fram fungerar så att jag börjar med att knyta en syntet-fibertråd i hårbotten och sedan byggs dreaden upp av att jag tuperar och virkar ihop håret med hjälp av en unik virkningsteknik till den önskade formen som du vill ha.

När jag har jobbat klart på dreaden på ditt egna hår så väver jag in det matchande löshåret i ditt egna hår, jag fortsätter sedan med tupering och virkning tills att dreaden har den önskade längden.

Denna teknik fungerar på alla typer av hår, det spelar ingen roll om du har typiskt tunt skandinaviskt hår, asiatiskt, latinskt eller om du har afrohår, denna metod fungerar på alla!

Hur långt hår behöver jag?

Du behöver ha minst 10 cm långt hår för att det ska gå att göra dreadlocks med förlängningar på ditt hår.

Hur lång tid tar det att göra dreadlocks med förlängningar hos dig?

Att göra ett helt hår med dreadlocks-förlängningar är något som är otroligt tidskrävande.

Du får räkna med att du kommer vara hos mig på salongen mellan 6-12 timmar, det är väldigt svårt att avgöra exakt hur lång tid det kommer att ta och det är bra om du inte har en tid att passa på kvällen och låta det få ta den tiden det tar.

 

Hur länge håller dreadlocks med förlängningar?

Hållbarheten på dreadlocks-förlängningar kan hålla i flera flera år, tänk dock på att om man använder sig av ljusa nyanser så bör man gå igenom förlängningarna en gång per år för att se till att dom inte har slitits för mycket.

Det är därför bra att komma in på minst ett underhåll per år för att försäkra dig om att dina dreadlocks kommer hålla länge.

 

Hur tar du hand om dina nya dreadlocks?

Du kan tvätta dina dreads 1-2 gånger i veckan, efter att du har haft dina dreadlocks i två veckor, med ett dreadlocks-schampo.

Vill du ha raka jämna dreads gäller det att rulla dina dreadlocks mellan handflatorna någon gång i veckan för att hjälpa till med mognadsprocessen.

För att du ska veta hur du ska ta hand om dina dreads får du papper med dig hem där du får veta allt du behöver för att kunna ta hand om dina dreads.

Vad kostar det att göra dreadlocks med förlängningar hos dig?

I snitt brukar det kosta mellan 5000-10000 kr för ett helt hår med dreadlocks-förlängningar, om du har en undercut/ sidecut så kan det bli billigare.

Pris

Priset på dreadlocks med förlängningar kan variera beroende på hur stor huvud du har, och hur lång tid det tar att göra dina dreads. Detta är pris för ett helt huvud av dreadlocks med förlängningar. Vänligen kontakta mig för ett mer specifikt pris. Löshårskostnaden är inkluderat i priset.

FRÅN

6000 SEK

Boka din tid idag!

TILL

10.000 SEK

Boka din tid idag!

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om!

Lär dig om dreadlocks: läs min blog!

Fråga mig vad du vill om dreadlocks! Jag kommer även guida dig i världen om dreadlocks!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.