Boka in din konsultation idag och ta första steget till ditt dröm hår idag!

Förlängning av dreadlocks

Få dina där långa dreadlocksen readan idag!

Boka din tid redan idag!

Välkommen till Seienstyle!

 

Känner du att du är inte nöjd med hur långa dina dreadlocks är, du kanske känner att du inte kan göra dom där dreadlocks uppsättningarna som du har sett på bild?

 

Lösningen är att komma till mig och förlänga dina dreadlocks!

Det spelar ingen roll om dina dreads är helt nygjorda eller om du har haft dom i flera år, det går att förlänga dom och skapa dom långa dreadsen som du alltid har drömt om.

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

Hur går det till?

Jag tar fram äkta löshår som matchar dina dreadlocks och jag blandar till olika färg-nyanser som kommer passa ditt egna hår.

Med hjälp av en liten virknål väver jag in löshåret strå för strå i din redan existerande dreadlock och sedan skapas förlängningen med hjälp av tupering och virkning.

I dom flesta fallen går jag även igenom rötterna och hela dreadlocken för att skapa ett snyggare helhetsintryck.

 

Hur mycket kostar det att förlänga dina dreadlocks?

I snitt hamnar priset mellan: 4000-6000 kr

 

Hur länge håller förlängningarna?

I snitt rekommenderar jag att du kommer in på underhåll av dina dreads och även förlängningarna en gång per år för att dom ska hålla länge.

Gör du detta så kommer du kunna ha dom i många år.

 

Hur tar man hand om förlängningar av dreadlocks?

Regel nummer ett när det kommer till dreadlocks är att du ska använda dig av ett schampo som är till för dreadlocks, detta kommer göra så att ditt hår kommer tova sig snabbare och dina dreads kommer även bli mycket snyggare av det.

Att tvätta dina dreads en till två gånger i veckan är super viktigt för det är när man tvättar dreadsen som dom tovar sig.

När du har varit hos mig får du papper med dig hem i hur man tar hand om dreadlocks så att du lär dig hur du ska sköta dom på rätt sätt.

Pris

Priset för att förlänga dreadsen varierar beroende på hur många dreads som du har och hur mycket längre dreadlocks som du vill ha.

FROM

4000SEK

BOKA DIN TID

TO

6000SEK

BOKA DIN TID

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.