Partial dreadlocks!

Få det håret som du alltid har drömt om!

Find the loctician that is closest to you!

Lär dig mera om partial dreadlocks!

Partial dreadlocks 

 

En av dom senaste trenderna dom sista 10 åren är att ha partial dreads, detta betyder att du har endast delar av ditt hår i dreadlocks och resten löst. Du har alltså dreads blandat med ditt hår. Som du kommer se på bilderna på denna sida så går partial dreadlocks gå att fixa på många olika sätt och allt handlar om att anpassa frisyren efter ditt hår så att det blandar sig bra ihop med det håret du har och det du önskar. Det finns olika sätt att uppnå partial dreadlocks, att göra det på det egna håret, göra det på det egna håret med förlängningar av äkta löshår. Det går även att göra tillfälliga syntet dreadlocks som är inflätade i ditt hår tillfälligt och det finns sätt att sy in trens med äkta hår som man sedan gör dreads av som håller i 8 veckor som man sedan sätter om och om som ej skadar ditt egna hår. 

Skaffa dom partiella dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

Hur går det till?

Dom senaste 23 åren har jag jobbat med dreadlocks dagligen och genom flertalet utbildningar och mängder av timmar har jag tagit fram min egna metod som gör att du får dreadlocks som både mognar snabbt och ser snygga ut direkt när du lämnar min salong.

Som du ovan kanske har läst så går det göra partial dreads på en mängd olika sätt.

När man skapar partial dreads så är det en skapande process, jag ber alltid mina kunder att ta med bilder som dom gillar och bilder som dom inte gillar. När jag jobbar med håret så är har jag en öppen dialog med kunden om hur håret känns tills vi har uppnått bilden som kunden har i huvudet. I regel så är det oftast flera dreads i håret än vad man tror.

 

Pris bild för partial dreadlocks

Priset för partial dreadlocks kan variera mycket beroende på exakt hur många dreads som du vill ha och om löshår ska användas eller ej, hur jag räknar priset är 1000kr i timmen för jobbet + löshårskostnad. För att få ett mera exact hum boka in en video konsultation så kan du få en pris uppskattning.

FRÅN

2000 SEK

Find the loctician that is closest to you!

TILL

8000 SEK

Find the loctician that is closest to you!

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om!

Lär dig om dreadlocks: läs min blog!

Fråga mig vad du vill om dreadlocks! Jag kommer även guida dig i världen om dreadlocks!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.