top of page

Vill du bli dreadlocks frisör i Stockholm?

Just nu finns en unik chans att bli utbildad av min Ann-Marie från Seienstyle och få ta del av det upp arbetade kundregistret som finns. Låt mig förklara i videon nedan.

Serene Flow hair extension- singular

 

Detta är en metod för dig som har minimum 10 cm långt hår och vill ha ett långt svallande hår eller kanske ha lite färg effekter i ditt hår eller endast en hårförtjockning, ja denna metod är mångsidig.

Hur går metoden till?

 

Detta är en helt naturlig metod där löshåret flätas in slinga per slinga i ditt hår inget lim, inget vax eller annat onaturligt material som kan ta skada på ditt egna hår. Jag börjar med att sektionera upp håret och planerar ut hur jag ska placera håret för att det ska se helt naturligt ut, jag tar en del av ditt hår och en del av löshår och sedan flätar jag en 2 cm lång fläta tillsammans med en liten syntet fiber tråd som jag fäster fast flätan med. Detta upprepas på dom platserna som jag plaserar ut löshår på ditt huvud, när allt löshår är på plats så är det dags att skapa en frisyr av ditt egna hår och löshåret, håret klipps alltid in för att det ska se så naturligt ut som möjligt och för att ingen ska ana att det inte är ditt egna hår.

harforlangning_stockholm.jpg

Få det långa hårsvallet som du alltid har drömt om utan att skada ditt hår! 

Serene Flow hair extension singular metoden är en metod som är helt naturlig inget som skadar ditt hår utan det får ditt hår att vila och växa ut medans du har din hårförlänging!

BOjs7rQKu2XdgJMCdqQU_dreadlocks_on_the_o

Hur länge håller det?

Med Serene Flow hair extension - singular så kan du ha ditt löshår isatt i 2-3 månader och sedan går det bra att komma tillbaka på en omsättning, beroende på vad det är för löshår som du väljer att använda dig av så går det att återanvända samma löshår mellan 6 månader till 12 månader.

 

Du kommer kunna leva ditt vanliga liv med ditt löshår, dock rekommenderar vi att investera i shampo, impackning och silkesdroppar för att löshåret ska hålla en längre tid och se mycket snyggare ut.

 

Det finns en valmöjlighet att du tar med ditt egna löshår som vi sätter in åt dig med denna metod. Då kostar det 1200kr i timmen för insättning och en insättning tar mellan 2-3 timmar att göra.

Pris bild för Serene Flow hair extension singular metod

Du kan även ta med ditt eget hår och då kostar det 1200kr per timme och i snitt tar det 2-3timmar att sätta i ett helt hår.

Du kan välja att betala med kort, swish och klarna avbetalning.

Från
Kostnaden beror på vilken kvalite på hår som du väljer.

2000 kr

Till
Kostnaden beror på vilken kvalite på hår som du väljer.

10.000 kr

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

bottom of page