top of page

Synthetdreads

Testa på dreadlocks utan commitment

Välkommen till Seienstyle!

Syntet-dreads är för dig som vill prova på att ha dreads, men som inte är säker på att du vill binda dig till det för en längre tid eller är rädd att förstöra ditt hår.

Det passar bra om du t.ex. har kortare hår, vill låta det växa ut och prova på någonting nytt under tiden.

Syntet-dreadsen går att få se helt naturliga ut och det går även att göra dom helt perfekta, detta anpassar jag efter vad det är kunden är ute efter för look.

Jag kan göra dreadsen åt dig och jag kan även sätta i syntet dreads som du tar med dig till mig. Jag kan en rad olika metoder så det mesta går att lösa.

_DSC9667.JPG

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

2.JPG

Hur går det till?

Jag börjar med att blanda till dom färgnyanserna som behövs för att matcha ditt hår (du kan även välja färgeffekter).

Jag tar en del av ditt egna hår och en del löshår och flätar en ca 2 cm lång fläta, den fästs sedan med en syntet-fibertråd. Denna fläta skadar ej ditt egna hår.

Syntet-håret tuperas sedan upp och formas till en dreadlock med hjälp av min ”steamer” som producerar varmvatten-ånga.

Ditt egna hår hänger löst vid sidan om syntet-dreadsen.

Måste man göra hela håret med syntet-dreads?

Man kan antingen göra ett helt hår med dreads så att det ser ut som att hela ens egna hår är dreadat eller så kan man bara lägga i några enstaka dreads som fyller ut ens egna hår, eller som färgeffekter.

 

Hur länge håller syntet-dreads?

För att håret ska se snyggt ut och det inte ska ta någon skada så måste man ta ut syntet-dreadsen eller sätta om dom efter ca 3 månader på grundd av att du får en utväxt under denna tid och även om man inte kammar ut denna utväxt på några månader så kommer håret börja självdreada sig.

Dom syntet-dreadsen som jag gör är av hög kvalité och håller länge, du kan ha dom upp till två år i ditt hår.

Men du bör sätta om dom var tredje månad.

 

Hur tar jag hand om mina syntet-dreads?

Tvätta ditt hår med ett silikonfritt schampo 1-2 gånger i veckan, när håret är fuktigt kan du dra fingrarna igenom håret för att se till så att ditt egna hår inte tovar sig mellan dreadsen.

En gång om dagen kan du spreja balsamsprej på dina syntet-dreads för att ditt egna hår ska må bra och att för att dreadsen ska vara snygga länge.

Svårare än så är det inte att ta hand om syntet-dreads.

 

Kan du göra dreadlocks och skicka till mig?

Tyvärr erbjuder jag inte att skicka syntet-dreadlocks på posten utan jag gör alla dreadlocks direkt på min kunds huvud för att det ska anpassas och fungera som bäst för just ditt hår.

Pris

Priset för att förlänga dreadsen varierar beroende på hur många dreads som du har och hur mycket längre dreadlocks som du vill ha. 

Du kan välja att betala med kort, swish och klarna avbetalning.

Från

2000 kr

Till

7000 kr

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

Reiki healing medans du får ditt hår fixat

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

"I'm a proud owner of a head full of dreadlocks made by Ann-Marie. Last met her a week ago for my yearly maintanance, always a nice moment, thank you Ann-Marie!"

Anna Thyr

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om! 

Vill du lära dig att göra dreadlocks här kan du hitta dom kurserna vi erbjuder?

In-Person synthet dreadlocks.png
Dreadlocks frisör  Självstudie  Utbildning.png
Dreadlocks frisör företags coaching.png
bottom of page