top of page

Öppna upp för vad Reiki kan hjälpa dig med!

Söker du vägledning till att skifta din energi?

Känner du att du letar efter vägledning och att du känner att det är dags att rensa inom dig själv så att du kan välkomna in positiv energi i ditt liv. 
Detta var precis vad jag kände när jag fick min första healing behandling för många år sedan, jag sökte någonting mera än vad den vanliga vården inte kunde ge mig, jag ville ha hjälp med att balansera både kropp och själ. När du kommer på en Reiki healing hos mig så börjar vi alltid med att prata om vad det är som du behöver just nu, och vad kan vara det underliggande problemen som finns under ytan. Under Reiki behandlingen så kopplar jag mig upp i den urniversella energin och  blir en kanal för den och låter den intuitivt flöda in i din kropp dit där den behövs just nu. 
Sessionen avslutas med samtal och andlig rådgivning hur du kan öppna upp för nya vanor för att du ska kunna hålla en positiv energi. 

Vad är Reiki / universiell livs energi?

I varje människa, djur, växt och runt jorden så finns den universella livsenergin, det är vad som ger oss kraft och orken till ett liv på jorden. När vi är unga så är kroppen fylld av denna energi men ju äldre vi blir så är kroppen ej uppfylld av den universiella enegin lika mycket, olika livsöden kan leda till stress, sjukdom, ångest och att du kan känna dig orkeslös. Reiki är det perfekta komplementet till att rensa kroppen och att fylls på med ny energi igen.
Du kommer känna dig klarare i huvudet, mera avslappnad och i balans i dig själv.
 
I många olika kulturer och religoner så finns den universiella enegin beskriven i yogans värld kallas det för pranayama, i japan kallar man det för ki, vissa native amerikaner kallar det för divin spirit, egyptserna kallade det för Sekhem and, Hai- Djerit, inom taoismen kallas. Det för chi eller qi, inom kristendomen kallas det för heliga anden. Detta är bara några av dom få kulturerna där den universiella energin beskrivs. 

Boka in din tid!
_DSC9110 copy.jpg

Hur går en reiki behandling till? 

Du får ligga bekvämt ner på en massage bänk med kläder på. Om du är frusen av dig så får du filtar över dig. Med hjälp av hand påläggning på din kropp så låter jag energierna jobba igenom mina händer in i din kropp på den platsen som energien behövs just vid det tillfället. Jag guidar dig in i djup avslappning och låter energierna flöda igenom din kropp. En behandling tar ca en timme att göra.
Vad kan jag förvänta mig av en reiki behandling?
Reiki energin jobbar i din kropp under behandlingen och fortsätter jobba under lång tid efteråt. Om du har mycket fysiska och psykiska, lider av stress mm så kan du bli väldigt trött i kroppen av reiki energierna, mycket för att jag guidar dig in i avslappning och hjälper dig att vara här och nu. Samtidigt så kan det hända att du känner dig pigg i huvudet och att allt känns mycket enklare och lättare. Reiki energin kommer sedan fortsätta jobba i din kropp under dagen och natten.Det kan hända att du får ont i huvudet, eller tex ont i magen efteråt men sett är inget du behöver vara rädd för utan det är din kropp som har börjat jobba med energierna. Jag finns här och stöttar efter behandlingen så det är bara att kontakta mig så guidar jag dig igenom det hela.

 

Boka in din tid!

Du kan välja Reiki på plats eller i salongen

Jag erbjuder reiki healing sessioner och du kan även välja till att få Reiki när du får håret fixat, om du vill ha reiki medan du får håret fixat välj då den tiden du brukar välja som har reiki med i sig. 

Reiki healing i salongen

1200 SEK

Boka in din tid idag!

Reiki healing på distans

1200 SEK

Boka in din tid idag!
bottom of page