top of page

Dreadlocks med förlängningar!

Få dina dröm dreadlocks idag! 

Välkommen till Seienstyle!

Dreadlocks med förlängningar

Är du en av dom som drömmer om det där stora långa håret av dreadlocks, men du känner att det är en omöjlig dröm att uppnå på grund av att du har kort och tunt hår?

I sådant fall är dreadlocks-förlängningar lösningen för att just din dröm ska gå i uppfyllelse.

 

Hur går det till att göra dreads med förlängningar?

Med hjälp av äkta löshår så blandar jag till olika färgskiftningar som matchar din egna hårfärg perfekt.

Detta gör att du kommer få ett långt svallande dreadlocks-hår som kommer se så äkta ut att ingen kommer kunna ana att det inte är enbart ditt egna hår.

bM6dE9T9Q1uaM0vwfbUK_file.jpg

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

BOjs7rQKu2XdgJMCdqQU_dreadlocks_on_the_o

Hur går det till?

Dom senaste 26 åren har jag jobbat med dreadlocks dagligen och genom flertalet utbildningar och mängder av timmar har jag tagit fram min egna metod som gör att du får dreadlocks som både mognar snabbt och ser snygga ut direkt när du lämnar min salong.

Metoden som jag har tagit fram fungerar så att jag börjar med att knyta en syntet-fibertråd i hårbotten och sedan byggs dreaden upp av att jag tuperar och virkar ihop håret med hjälp av en unik virkningsteknik till den önskade formen som du vill ha.

När jag har jobbat klart på dreaden på ditt egna hår så väver jag in det matchande löshåret i ditt egna hår, jag fortsätter sedan med tupering och virkning tills att dreaden har den önskade längden.

Denna teknik fungerar på alla typer av hår, det spelar ingen roll om du har typiskt tunt skandinaviskt hår, asiatiskt, latinskt eller om du har afrohår, denna metod fungerar på alla!

Hur långt hår behöver jag?

Du behöver ha minst 10 cm långt hår för att det ska gå att göra dreadlocks med förlängningar på ditt hår.

Hur lång tid tar det att göra dreadlocks med förlängningar hos dig?

Att göra ett helt hår med dreadlocks-förlängningar är något som är otroligt tidskrävande.

Du får räkna med att du kommer vara hos mig på salongen mellan 6-12 timmar, det är väldigt svårt att avgöra exakt hur lång tid det kommer att ta och det är bra om du inte har en tid att passa på kvällen och låta det få ta den tiden det tar.

 

Hur länge håller dreadlocks med förlängningar?

Hållbarheten på dreadlocks-förlängningar kan hålla i flera flera år, tänk dock på att om man använder sig av ljusa nyanser så bör man gå igenom förlängningarna en gång per år för att se till att dom inte har slitits för mycket.

Det är därför bra att komma in på minst ett underhåll per år för att försäkra dig om att dina dreadlocks kommer hålla länge.

 

Hur tar du hand om dina nya dreadlocks?

Du kan tvätta dina dreads 1-2 gånger i veckan, efter att du har haft dina dreadlocks i två veckor, med ett dreadlocks-schampo.

Vill du ha raka jämna dreads gäller det att rulla dina dreadlocks mellan handflatorna någon gång i veckan för att hjälpa till med mognadsprocessen.

För att du ska veta hur du ska ta hand om dina dreads får du papper med dig hem där du får veta allt du behöver för att kunna ta hand om dina dreads.

Vad kostar det att göra dreadlocks med förlängningar hos dig?

I snitt brukar det kosta mellan 6000-12000 kr för ett helt hår med dreadlocks-förlängningar, om du har en undercut/ sidecut så kan det bli billigare.

Pris

Priset på dreadlocks med förlängningar kan variera beroende på hur stor huvud du har, och hur lång tid det tar att göra dina dreads. Detta är pris för ett helt huvud av dreadlocks med förlängningar. Vänligen kontakta mig för ett mer specifikt pris.
Löshårskostnaden är inkluderat i priset, vänligen notera att jag inte tillåter att du tar med ditt egna löshår.

Du kan välja att betala med kort, swish och klarna avbetalning.

Från

6000 kr

Du kan välja klarna som betalnings sätt för denna tjänst

Till

12000 kr

Du kan välja klarna som betalnings sätt för denna tjänst

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

"I'm a proud owner of a head full of dreadlocks made by Ann-Marie. Last met her a week ago for my yearly maintanance, always a nice moment, thank you Ann-Marie!"

Anna Thyr

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om! 

Reiki healing medans du får ditt hår fixat

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

Vill du lära dig att göra dreadlocks här kan du hitta dom kurserna vi erbjuder?

Dreadlocks frisör  Självstudie  Utbildning.png
Lär dig att göra dreadlocks  Självstudie  Utbildning.png
Lär dig att underhålla dreads Självstudie  Utbildning.png
bottom of page