top of page

Förlängning av dreadlocks

Få dina där långa dreadlocksen readan idag!

Välkommen till Seienstyle!

Känner du att du är inte nöjd med hur långa dina dreadlocks är, du kanske känner att du inte kan göra dom där dreadlocks uppsättningarna som du har sett på bild?

 

Lösningen är att komma till mig och förlänga dina dreadlocks!

Det spelar ingen roll om dina dreads är helt nygjorda eller om du har haft dom i flera år, det går att förlänga dom och skapa dom långa dreadsen som du alltid har drömt om.

_DSC5404.JPG

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

_DSC9686.JPG

Hur går det till?

Jag tar fram äkta löshår som matchar dina dreadlocks och jag blandar till olika färg-nyanser som kommer passa ditt egna hår.

Med hjälp av en liten virknål väver jag in löshåret strå för strå i din redan existerande dreadlock och sedan skapas förlängningen med hjälp av tupering och virkning.

I dom flesta fallen går jag även igenom rötterna och hela dreadlocken för att skapa ett snyggare helhetsintryck.

 

Hur mycket kostar det att förlänga dina dreadlocks?

I snitt hamnar priset mellan: 4000-7000 kr

 

Hur länge håller förlängningarna?

I snitt rekommenderar jag att du kommer in på underhåll av dina dreads och även förlängningarna en gång per år för att dom ska hålla länge.

Gör du detta så kommer du kunna ha dom i många år.

 

Hur tar man hand om förlängningar av dreadlocks?

Regel nummer ett när det kommer till dreadlocks är att du ska använda dig av ett schampo som är till för dreadlocks, detta kommer göra så att ditt hår kommer tova sig snabbare och dina dreads kommer även bli mycket snyggare av det.

Att tvätta dina dreads en till två gånger i veckan är super viktigt för det är när man tvättar dreadsen som dom tovar sig.

När du har varit hos mig får du papper med dig hem i hur man tar hand om dreadlocks så att du lär dig hur du ska sköta dom på rätt sätt.

Pris

Priset för att förlänga dreadsen varierar beroende på hur många dreads som du har och hur mycket längre dreadlocks som du vill ha. 

Du kan välja att betala med kort, swish och klarna avbetalning.

Från

5000 kr

Till

8000 kr

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

"I'm a proud owner of a head full of dreadlocks made by Ann-Marie. Last met her a week ago for my yearly maintanance, always a nice moment, thank you Ann-Marie!"

Anna Thyr

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om! 

Reiki healing medans du får ditt hår fixat

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

Vill du lära dig att göra dreadlocks här kan du hitta dom kurserna vi erbjuder?

Dreadlocks frisör  Självstudie  Utbildning.png
Dreadlocks frisör företags coaching.png
In-PErson förlängning av Dreadlocks.png
bottom of page